alertlink_circlearrowcalendarcasecheckchevron-downclosecoachescurve_lgdiscountfaq-lockfaq-heatingfaq-solarfaq-generalfaq-insulationfaq-homefitfaqgiftcardhousekeylockmagnifiermailmanualphonepinsocial-facebooksocial-linkedinsocial-twittertechnicaltimeuserwebatvantage

Unieke samenwerking met VITO

De partner voor onze energieoplossing is VITO. De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek is een onderzoeksinstelling die slimme technologieën ontwikkelt voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om hun processen te optimaliseren. Met hun 750 werknemers zijn ze een toonaangevende organisatie die zich ook mee inzet in het kader van internationale projecten.  

Door deze exclusieve samenwerking in België is Cozie in staat om vanop afstand en met weinig informatie de ‘ecologische voetafdruk’ van uw woning in kaart te brengen. Als wij precies weten wat uw woning nodig heeft, kunnen wij de correcte verwarmingsinstallatie aanbevelen. Vaak zien we dat woningen zijn voorzien van een te krachtig verwarmingssysteem. Dit brengt onnodige kosten en een minder efficiënt werkende verwarming met zich mee. 

Was dit artikel nuttig?