alertlink_circlearrowcalendarcasecheckchevron-downclosecoachescurve_lgdiscountfaq-lockfaq-heatingfaq-solarfaq-generalfaq-insulationfaq-homefitfaqgiftcardhousekeylockmagnifiermailmanualphonepinsocial-facebooksocial-linkedinsocial-twittertechnicaltimeuserwebatvantage

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat moet ik doen?

Bent U het wachtwoord van onze COZIE.ME portal vergeten? geen probleem, klik hier en u wordt doorverwezen naar de aanmeldpagina van uw profiel. Klik vervolgens op “Wachtwoord vergeten?”,  u vindt deze optie terug onder de aanmeldknop.

Geef vervolgens uw e-mailadres en wij versturen u een mail met verdere instructies.