alertlink_circlearrowcalendarcasecheckchevron-downclosecoachescurve_lgdiscountfaq-lockfaq-heatingfaq-solarfaq-generalfaq-insulationfaq-homefitfaqgiftcardhousekeylockmagnifiermailmanualphonepinsocial-facebooksocial-linkedinsocial-twittertechnicaltimeuserwebatvantage

Oplossing voor een lawaaierige CV-ketel.

Het ontluchten en bijvullen van een installatie kan een ruisend of borrelend geluid verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het slim om de CV-ketel te laten nakijken.
Een CV-ketel die vreemde geluiden maakt lijkt misschien geen probleem, maar het kan u op de langere termijn veel geld gaan kosten. Geluiden bij een CV-ketel of installatie duiden er op dat er iets niet goed zit. Snellere slijtage en een grotere kans dat de installatie het begeeft zijn de gevolgen.
Mocht uw ketel het begeven of komt u zelf niet op een oplossing, dan is het fijn als u direct geholpen wordt. Goed onderhoud is van groot belang voor een CV-ketel. Vandaar het onderhoudscontract. Met één bedrag verzekerd van onderhoud, reparatie, en 24/7 service voor uw CV-ketel.

Was dit artikel nuttig?