alertlink_circlearrowcalendarcasecheckchevron-downclosecoachescurve_lgdiscountfaq-lockfaq-heatingfaq-solarfaq-generalfaq-insulationfaq-homefitfaqgiftcardhousekeylockmagnifiermailmanualphonepinsocial-facebooksocial-linkedinsocial-twittertechnicaltimeuserwebatvantage

Waarmee houden we rekening in de Homefit?

De Cozie Homefit test verschillende parameters. Enkele van deze zijn:

Het bouwjaar van de woning, want deze heeft invloed op de kwaliteit van de materialen. Elk adres heeft enkele unieke kenmerken (wind, aantal uren zon, etc.). Het aantal vierkante meter oppervlakte, aantal verdiepingen, type dak, etc. bepalen mee de dimensionering van de woning. We bekijken ook het type beglazen, de wijze waarop energie verbruikt en verwarmd wordt, hoeveel bewoners er zijn en of er eventuele grote energieverbruikers aanwezig zijn, zoals een zwembad.

Dit en vele andere vragen stellen we om een compleet zicht te krijgen op het energieverbruik en een zo goed mogelijk energiebesparingsadvies te kunnen opmaken.

Hierbij levert Cozie advies op centrale verwarmingsketel, zonnepanelen, isolatie, verlichting en combinatie in een "totaalrenovatie".

Wie meer info wenst, surft best naar www.homefit.be of kan steeds vrijblijvend contact opnemen met Cozie via 0800 60 780 of hallo@cozie.be 

Was dit artikel nuttig?